Werken bij de gemeente

Wanneer er een vacature is, kijkt de gemeente Rijnwaarden eerst of er geschikte kandidaten zijn bij de Liemerse gemeenten. Naast Rijnwaarden zijn dat Duiven, Westervoort en Zevenaar. Lukt het niet om de vacature op deze manier in te vullen, dan adverteren we op www.werkeningelderland.nl . Bij hoge uitzondering adverteren we gelijktijdig intern en extern. Open sollicitaties nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

  • Beoogd Griffier
    Zevenaar en Rijnwaarden gaan per januari 2018 een bestuurlijke fusie aan. We zoeken een procesgerichte en resultaatgerichte persoonlijkheid die als (beoogd) griffier raadsleden en fracties optimaal ondersteunt en adviseert en de nieuw te vormen griffie mee-vormgeeft. Lees het profiel van beoogd griffier fusie-gemeente Zevenaar. U kunt solliciteren via Castanho Selectie & Advies.

Stages en afstudeerplaatsen

Heb je een concreet stage- of afstudeerverzoek? Graag gaan we met je in gesprek om te zien waar jouw talenten binnen onze organisatie het meest tot hun recht komen. Ook als je een functiebeperking hebt, nodigen we je uit. Stuur een e-mail naar rijnwaarden@rijnwaarden.nl.