Werken bij de gemeente

Wanneer er een vacature is, kijkt de gemeente Rijnwaarden eerst of er geschikte kandidaten zijn bij de Liemerse gemeenten. Naast Rijnwaarden zijn dat Duiven, Westervoort en Zevenaar. Lukt het niet om de vacature op deze manier in te vullen, dan adverteren we op www.werkeningelderland.nl . Bij hoge uitzondering adverteren we gelijktijdig intern en extern. Open sollicitaties nemen we niet in behandeling.

Recente vacature

Zevenaar en Rijnwaarden gaan per januari 2018 een bestuurlijke fusie aan. Wij zoeken een energieke en besluitvaardige persoonlijkheid die de fusie mee-vormgeeft en vervolgens de rol van gemeentesecretaris met élan vervult. Lees het profiel van beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur fusiegemeente Zevenaar. U kunt solliciteren via Castanho Werving & Advies.

Stages en afstudeerplaatsen

Heb je een concreet stage- of afstudeerverzoek? Graag gaan we met je in gesprek om te zien waar jouw talenten binnen onze organisatie het meest tot hun recht komen. Ook als je een functiebeperking hebt, nodigen we je uit. Stuur een e-mail naar rijnwaarden@rijnwaarden.nl.